Sortida per les fonts d´Argentona i els voltants de Burriac

Diumenge 17 de juny de 2012

Sortirem a les 9 del matí del local del sindicat per anar tots junts fins a la Font Picant d´Argentona desde on començarem l'excursió .
Ens dirigirem cap a la Font de les Sureres a on agafarem el camí de pujada que passa per les fonts de l´Esquirolet, de l'Esquirol, la Font del Grup i la Font de Ferro, darrera d´aquesta continuarem pujant per una riera que ens durà a un corriol que puja suaument a l´esquerra i que ens durá al camí que va cap al turó de Burriac.

Font de Ferro
Desprès d´uns pocs metres de pujada per aquest camí agafarem un altre que gira cap a la dreta, que es el que ens portarà fins al cim del Turó de la Feu, primer per un Camí pel mig del bosc amb un pendent suau i desprès per un camí pedregós amb un pendent mes pronunciat.
Un cop al cim de la Feu podrem gaudir d´unes magnifiques vistes sobre el turó de Burriac i dels pobles voltants del Maresme.

                              
Vistes des del Turó de la Feu 
Continuarem, ara ja de baixada pel mateix camí pedregós en direcció al Turó de Burriac desde on també podrem gaudir d´unes vistes privilegiades sobre la zona.

De baixada, en direcció cap Argentona ens desviarem per un camí cap a la dreta en direcció al Turó dels Oriols i d'aquí ja continuarem baixant fins arribar a la Font Picant. Principi i final del nostre recorregut.