Ruta del Vedat "Els paisatges naturals de Teià"

Diumenge 25 de gener de 2015

Excursió matinal que transcorre pels voltants del poble de Teià, al Maresme. La Ruta està senyalitzada per la Diputació com a SLC-111 amb colors blanc i verd.

Sortirem a les 9 del matí del Sindicat per anar cap a Teià. Quan arribem deixarem els cotxes i ens dirigirem a l'edifici de la Unió a on comença l'excursió. Un cop allà començarem a caminar Riera amunt fins a trobar el Torrent del Molí, a mà Esquerra trobarem el vell molí de farina que dona nom a aquest Torrent.

Seguirem caminant i passarem a prop d'una petita muntanya amb un crist de marbre al damunt. Continuarem pujant i arribarem a la Font de Les Perdius i una mica més amunt al Refugi de la Ferreria del Vedat. Aquest refugi era abans la ferreria d’una pedrera, que feian servir per reparar les eines que s’utilitzaven a les hores. Agafem les escales que surten de l’esquerra del refugi i ens arribem als Rocs d’en Flores o Pedra del Dinosaure, uns blocs granítics apilats i erosionats per l’aigua d’enormes dimensions. Desde aquí comencem la baixada buscant el poble de Teià, final del recorregut d’avui.

Preguem es confirmi l'assistència per correu electrònic abans del divendres 23 per organitzar-nos amb els vehicles.

Distancia: 5 km
S'aconsella portar aigua, calçat adient i roba d'abric
Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres