Sortida a la Torrassa desde Dosrius

Diumenge 14 de juny de 2015

La Torrassa del Moro és una torre de guaita romana de la serra del Corredor a Llinars del Vallès. És un dels monuments arqueològics emblemàtics de les terres vallesanes és, la Torrassa del Moro. Està adscrita tradicionalment a l'època romana que s'alça, a 416 m. d'altitud sobre la serra del Corredor.

Sortirem a les 8 del matí del Sindicat per anar cap al municipi de Dosrius a la comarca del Maresme. Aparcarem a l’esplanada que es troba a l’entrada del poble i començarem des d'aquí a caminar amb la riera a el nostre dreta per una pista ample fins al punt que la travessarem i arribarem a la carretera que va fins a la població de Llinars del Vallès. 

Travessarem la carretera i continuarem per corriols fins a enllaçar amb el GR-92 que ve del Corredor, nosaltres anirem en direcció contraria fins a arribar a la Torrassa, una torre de guaites romana des de on podrem gaudir d’unes vistes magnífiques sobre el Vallès coronat per la Serra del Montseny.

El camí de tornada el farem continuant pel GR en direcció Llinars fins a deixar-lo més endavant per dirigir-nos de nou al municipi de Dosrius.

Preguem es confirmi l'assistència per correu electrònic abans del divendres 12 per organitzar-nos amb els vehicles.

Distancia: 12 km
S'aconsella portar aigua, esmorzar, calçat adient i crema solar. 
Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres.