Passejada per la Serralada Litoral

Dissabte 25 de febrer de 2017

Sortirem a les 8 del matí del local del Sindicat per anar cap al Parc de la Font Picant d'Argentona a on començarem l'excursió.

En aquesta ocasió coneixerem els voltants d'aquest municipi proper del Maresme i les moltes fonts que hi trobarem al llarg de la passejada. Aquestes fonts es troben, algunes dintre del nucli urbà i d'altres en mig de la natura. El Grup d'Amics de les Fonts porta més de 35 anys, documentat i restaurant aquestes fonts que són un bé d'interès a la zona.

Començarem la sortida al Parc de la Font Picant, un indret a on es poden realitzar diferents caminades per muntanya i a on es troba la Font Picant d'Argentona de la qual. fins fa poc, brollava aigua mineromedicinal.

Font de l'Esquirol. La trobarem?...
El recorregut de la ruta serà improvisat, endinsant-nos a la natura per anar trobant les diferents fonts, la del Ferro, la de L'Esquirol, la del Camí... per tant la distancia, el temps i la dificultat l'anirem decidint entre tots i totes, sobre la marxa. Durant la passejada, encara que no seguirem un itinerari en concret, caminarem per corriols ben fressats i en molts casos senyalitzats, amb el qual està recomanada a qualsevol persona amb ganes de passar una estona agradable gaudint de la natura

Preguem es confirmi l'assistència per correu electrònic abans del divendres 24 per organitzar-nos amb els vehicles.

Distancia:Sobre la marxa
S'aconsella portar aigua, calçat adient i roba d'abric. 
Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres.