Les Fonts de Martorelles

Diumenge 23 d'octubre de 2022

Sortirem del Sindicat a les 9 del matí, per dirigir-nos al municipi de Santa Maria de Martorelles a on començarem l'excursió. 

Començarem visitant la Font de Baix i agafant un camí que ens durà fins a la pista principal, l'anirem seguint i en pocs metres arribarem fins a la Font Sunyera. Aquesta Font es troba en un bonic paratge envoltat de grans arbres. Continuarem par la pista fins a trobar un corriol a la dreta que ens portarà a la següent Font que visitarem, la Font de Sant Domenec i del Ca. Aquí hi trobarem un entorn agradable, amb una taula de pedra a on podrem esmorzar.

Tot seguit reprendrem el camí, pujant per la torrentera fins a arribar a la pista, més amunt, que ens portarà a la Font del Ferro i després a la Font de la Teula. Continuarem per la pista fins a arribar al Dolmen de Castellruf i ens enfilarem al turó, per veure les restes del poblat ibèric.

Baixant per la pista podrem veure el Castell de Montornès a dalt del turó.
Després només caldrà continuar en direcció al poble de Santa Maria de Martorelles a on donarem per finalitzada l'excursió.

Preguem es confirmi l'assistència per correu electrònic abans del divendres 21 per organitzar-nos amb els vehicles, fent clic AQUÍ 

Distancia:8 km Aprox.
S'aconsella portar aigua, calçat adient i roba d'abric.
Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres.