Pujada al Pic del Vent

Diumenge 30 de març de 2014

El Pic del Vent és una muntanya  de 815 metres que es troba al municipi de Caldes de Montbui a la comarca del Vallès Oriental i es el punt mes alt de la Serra del Farell.
 

Sortirem a les 9 del matí del Sindicat per anar cap a Sant Sebastià de Montmajor, que es troba a les afores de Caldes de Montbui. Un cop haguem arribat deixarem els cotxes a l'esplanada que hi ha al costat de l'Església  i  des de aquí començarem l'excursió.

Buscarem una pista que queda a l'esquerra de l'Església  i que està senyalitzada amb marques blanques i grogues, aquestes seran les que ens guiïn fins al cim i les anirem seguint durant tota la pujada.

Anirem  pujant i trobarem un pal que ens indica que em d'agafar el camí de l'esquerra i una mica mes endavant una marca a unes roques ens dirigirà cap a una canal per la que haurem de pujar, fins a anar a parar a una pista forestal.

Taula orientatativa al cim
Continuem per la pista cap a l'esquerra, fins a trobar un corriol que  puja cap a la dreta i el qual desemboca en una pista ampla. La seguirem i al cap d'una estona arribarem a una Alzina i uns cartells que ens assenyalen la direcció que haurem de seguir per arribar al cim.

Seguirem les indicacions i en uns 15 minuts arribarem al cim del Pic del Vent de 815 metres i amb unes vistes espectaculars . Davant nostre, la Mola i el Moncau, Montserrat,  i conforme anem girant veurem, la Serra  el Cadí, el Puigmal, el Montseny, los Cingles de Bertí, la Serralada Litoral, etc..

Desprès de gaudir de les vistes i de reposar una estona desfarem el camí que em fet de pujada, per la tornada.

Preguem es confirmi l'assistència per correu electrònic abans del divendres 28 per organitzar-nos amb els vehicles.

Distancia: 6 km
S'aconsella portar aigua, menjar, calçat adient i roba d'abric