Malgrat de Mar i els seus turons

Diumenge 29 de maig de 2022 

En aquesta ocasió anirem a visitar la zona muntanyosa de Malgrat de Mar i pujar als seus turons. L'aproximació al municipi de Malgrat la farem en tren i ens trobarem a les 8:15 del matí a l'estació de rodalies de Premià de Mar. 

Un cop arribem a Malgrat anirem directes cap a les restes de Can Palomeres i enfilarem muntanya amunt per un corriol que passa per les mines de ferro i que ens dura fins al cim del primer turó del dia, el turó de la Palomera. Aquí podrem gaudir d'unes molt bones vistes. Continuarem fins a arribar a la pista que ens porta cap a una torre de comunicació i més amunt trobarem el cim del Turó de Can Serra, a on esmorzarem.

Continuarem baixant en direcció a la Balconada i després a la Torre de Montagut. Seguirem ja de baixada, en direcció al poble de Malgrat, per anar a visitar l'últim turó de la sortida que es troba al centre del poble al parc del Castell, la Torre del Castell. 

Un cop hàgem gaudit de les vistes des d'aquest punt, ens dirigirem cap al parc Francesc Macià a on dinarem i podrem visitar les seves figures gegants. Després d'això ens dirigirem cap a l'estació de rodalies a on agafarem el tren de tornada.

Distancia:10 km Aprox.
S'aconsella portar aigua, calçat adient, esmorzar i dinar, crema solar i gorra..
Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres