Sortida a la Roca Foradada de Montserrat

Dissabte 13 de gener de 2018

Sortirem a les 8 del matí del Sindicat per dirigir-nos a la Muntanya de Montserrat, a l'àrea de Can Maçana que pertany al municipi del Bruc. En aquest espai hi deixarem els vehicles i començarem l'excursió.

Començarem a caminar seguint el GR fins a trobar el desviament que pujarem i que ens durà a Sant Pau Vell i el Castell de la guàrdia. Desde aquest punt tindrem una bona panoràmica del sector de les agulles de Montserrat.
Desfarem el camí, de nou fins al GR i agafar una mica més endavant el camí cap al refugi Vicenç Barbé, passant per la Portella a on haurem de superar una petita grimpada, res difícil.
 

Passat el refugi el camí ens portarà al pas del príncep fins al coll de porc, per tal de baixar a trobar de nou el GR que ens portarà per sota dels Frares i la Cadireta fins a la Roca Foradada.
 

Per pujar fins a la Foradada haurem d'agafar un corriol pedregós una mica descompost que ens portarà just a sota de la roca. Després només caldrà tornar fins el GR per continuar cap a Can Maçana a on donarem per finalitzada l'excursió.
 
Preguem que es confirmi l'assistència per correu electrònic abans del divendres 12 per organitzar-nos amb els vehicles. 

Distancia:10 km Aprox. 
S'aconsella portar aigua, dinar, calçat adient i roba d'abric
Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltre