Excursió amb raquetes de neu

Dissabte 24 de febrer de 2018

Sortirem a les 7 del matí del Sindicat per anar fins a l'estació d'esquí de Vallter 2000 al Pirineu de Girona, a on deixarem els cotxes i agafarem les raquetes de neu.
Aquesta sortida requereix de material específic (Raquetes i pals per a la neu) que en cas de no disposar d'alguna d'aquestes coses les podrem llogar allà mateix.

Un cop ens haguem col·locat les raquetes començarem l'excursió en direcció nord, passant per darrere del últim edifici i enfilant-nos en direcció al Coll de Mantet. Aquesta serà la pujada més forta de l'excursió però a poc a poc anirem ganyant alçada fins a arribar al Coll desde on gaudirem d'unes vistes espectaculars, desde aquest punt podrem contemplar fins i tot el massís del Canigó.
Continuarem en direcció est cap a la Porta de Morens i passarem pel Pla de Coma Ermada, desde aquest punt ja veurem el Puig de la Llosa 2.504m, el nostre primer objectiu del dia. La pujada la farem per la frontera que separa les comarques del Ripollès i de Conflent, a França. Un cop al cim gaudirem de les vistes i reposarem una estona, agafant forces per continuar. 

Baixarem del cim en direcció al Puig de Coma Ermada 2.495m, el segon objectiu del dia i al cual arribarem pel Coll de la Llosa, que uneix els dos cims.
Un cop al cim ens tornarem a prendre un descans per tornar a agafar l'alè i gaudir de l'entorn i baixarem ja en direcció a Vallter 2000 aquest cop passant per la Porta de Morens, fins a les estacions d'esquí, principi i final del nostre recorregut.

Preguem es confirmi l'assistència per correu electrònic abans del dimecres 21 per organitzar-nos amb els vehicles i si fes falta amb el lloguer de material. 

Distancia:7 km Aprox. 
S'aconsella portar aigua, dinar, calçat adient, crema solar i roba d'abric
Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltre