Pla de Forcs - Els voltants de Sant Iscle de Vallalta

Diumenge 6 de febrer de 2022 

Sortirem a les 8:30 del matí del Local del Sindicat per anar fins a la població de Sant Iscle de Vallalta a on començarem l'excursió. Es tracta d'un Sender Local senyalitzat amb marques grogues i blanques, anomenat El pla de Forcs on trobarem el punt d'inici, un cop passada l'ermita de la Salut, seguint el GR5.

Estany de Cal Oller

L'itinerari comença a Can Bosc, pujant per la pista fins a arribar al Torrent de la Casanova, a on agafarem el camí de l'esquerra, deixant enrere la cruïlla de Can Perera. Continuarem pujant passant per un sector agrícola de maduixes fins a arribar al mas de Can Vives de la Cortada. Des d'aquí, tindre'm unes bones vistes al mar i seguirem pel camí, acompanyats per uns grans blocs de pedra aïllats, anomenats "Caos de boles" fins a l'encreuament de Cal Paraire. 

Descobrirem un trencall on agafarem el camí de l'esquerra, que ens durà al Pla de Forcs. Retornarem a l'itinerari i agafarem el camí de l'esquerra en direcció a Coll Senís, un cop aquí agafarem el camí de l'esquerra que ens portarà al Salt de les Dones d'aigua i Cal Oller. Des d'aquest punt i havent visitat aquesta zona i el gorg de les Dones d'aigua, continuarem pel camí de baixada en direcció al Pont de Can Xicrau i des d'aquí agafant el camí de la dreta, fins al camí d'inici de l'itinerari, a on donarem per finalitzada l'excursió. 

Preguem es confirmi l'assistència per correu electrònic abans del divendres 4 per organitzar-nos amb els vehicles, fent clic AQUÍ 

Distancia:10 km Aprox.
S'aconsella portar aigua, calçat adient i roba d'abric.
Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres.