Bosc Màgic de Ca l’Argent

Diumenge 17 de febrer de 2013

Sortirem a les 9 del matí del local del sindicat i ens dirigirem cap a l'ermita de Sant Bartomeu de Cabanyes, que es troba entre Òrrius i la Roca del Vallès, a on començarem l'excursió.

Amb l'ermita a la nostra dreta prendrem el camí que va tot recte i que s'endinsa a la muntanya per, en qüestió de pocs metres, començar la baixada per corriols i rieres que ens portaran a una pista ample.
Continuarem per la pista fins trobar una bifurcació i prendrem el camí de la dreta. A pocs metres agafarem un corriol que baixa i pel qual anirem a parar a la riera de Sant Bartomeu. En creuar la riera continuarem per un camí, que en el moment en que trenca a la dreta i comença a pujar, ens durà fins a l'indret que avui toca  visitar, l'anomenat "Bosc màgic de Ca l'Argent".

En  aquest  indret hi trobarem pedres tallades amb formes d'animals i alguna figura que recorda les famoses estàtues de l'illa de Pasqua.
Un cop visitat aquest trosset de bosc continuarem, ja de tornada, i ho farem creuant pel camí que voreja Ca l'Argent i que va pujant progressivament fins arribar a la font de Sant Bartomeu.
Seguirem pujant fins arribar a la carretera i agafarem el camí que tomba a la dreta fins a l'ermita de Sant Bartomeu, principi i final del nostre recorregut.

Preguem es confirmi l'assistència per correu electrònic abans del divendres 15 per organitzar-nos amb els vehicles.

S'aconsella portar aigua i calçat adient.