Passejada per la Serralada Litoral

Diumenge 21 de maig de 2017 

Sortirem a las 8 del matí del sindicat per anar cap al municipi d'Òrrius a on deixarem els cotxes a l'entrada del poble per començar l'excursió.

Començarem a caminar en direcció est per anar a buscar la pista forestal que passa a prop d'un parell de masos i que porta fins a un espai de meditació que han anomenat, Bosc del Laberint de Cabrils.

Un cop visitat aquest indret tornarem a agafar la pista fins al coll de Gironella, a on agafarem el camí que surt a l'esquerra per pujar al Turó d'en Cirers, a on hi ha una torre de guaites.
Passarem de llarg el turó i agafarem una sèrie de corriols emboscats fins a arribar al mirador de la Feu, un lloc amb unes vistes magnífiques cap al mar, amb el castell de Burriac en primer pla, cap a l'est el Montnegre i el Corredor i cap el nord el Montseny i els cingles de Bertí.

Un cop haurem gaudit de les vistes i reposat una mica, baixarem del cim per anar a visitar la font del Llop. Despres continuarem per corriols ombrívols i emboscats per arribar de nou al coll de Gironella i desde aquest punt prendrem el camí en direcció can Manyana que ens durà de nou al poble d'Òrrius.

Preguem que es confirmi l'assistència per correu electrònic abans del divendres 19 per organitzar-nos amb els vehicles.

Distancia:10 km Aprox.
S'aconsella portar aigua, calçat adient i crema solar.
Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres